Наставници наше школе награђени на конкурсу "Дигитални час"

Наградни конкурс „Дигитални час“ који сваке године расписује Министарство трговине, туризма и телекомуникација намењен је наставницима који у свом раду користе дигиталне технологије. Циљ конкурса је унапређење наставних методологија које развијају дигиталне и међупредметне компетенције ученика.

Наставници наше школе и претходних година су учествовали на овом конкурсу приказујући активности које су реализовали са својим ученицима. Њихови радови објављени су као примери добре праксе у Зборнику радова коме се може приступити на следећој адреси: http://zbornikradova.mtt.gov.rs/ 

На овогодишњем конкурсу запажене резултате остварило је четворо наставника наше школе. Рад „Српски рјечник“ наставнице Олгице Спасојевић освојио је другу награду, а рад „Систем жлезда са унутрашњим лучењем“ наставнице Сање Парезановић трећу награду.  Као примери добре праксе похваљени су радови „Степенице успеха“ Стевице Јанковића и „Школа за живот“ Наталије Диковић.

Све већи број наших наставника настоји да наставу реализује у складу са савременим образовним тенденцијама, а признања која добијају то и потврђују.