Важно обавештење

Поштовани ученици и родитељи,

На основу дописа Министарства просвете, обавештавам вас да од понедељка ученици старијих разреда прелазе на онлајн наставу. Оваква мера је препоручена на основу одлука кризног штаба и за сада важи у недељи која је пред нама, тачније од 15. до 19 марта. О евентуалном накнадном продужетку ове мере бићемо благовремено обавештени. Одељењске старешине ће вас путем канала комуникације који вам је на располагању детаљније обавестити о начину реализације наставе на даљину.

Такође, обавештавам родитеље и ученике млађих разреда матичне школе да ће до даљег настава бити организована у једној смени (прва смена) као у првом полугодишту за време трајања наставе на даљину за ученике старијих разреда и то одељења 1. и 3. разреда матичне школе наставу ће похађати у згради за старије разреде и у учионицама у којима су наставу похађали у децембру, а одељења 2. и 4. разреда ће наставу похађати у згради за млађе разреде, одељења 2. разреда у приземљу, а одељења 4. разреда на спрату. Настава у продуженом боравку ће бити као и до сада.

Овакав начин рада је у складу са Оперативним планом реализације наставе и представља покушај да се раздвајањем ових великих група ученика у различите зграде покуша предупредити евентуално погоршање епидемијске ситуације и сачувати здравље ученика, запослених и чланова њихових породица.

Настава у млађим разредима у издвојеним одељењима се реализује без икаквих измена.

Покушајмо сви заједно да наши ученици са што мањом штетом по њихово знање и укупни развој прођу кроз овај тешки период.

Са надом за што бржу нормализацију ситуације, пре свега, желим вам добро здравље и успех у учењу.

Срдачан поздрав!

Директор школе

Драган Перишић